Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

08/11/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

10 Kasım 2023

08/11/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

Coşkun ve Firdevs Akbaş’ın babaları ,Ramazan AKBAŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün kılınacak öğle namazının ardından Çaycuma Kızılbel Köyü Mezarlığı’na defnedilecektir.

Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Ramazan Akbaş’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Merhum Sefer Altunay’ın oğlu , İlkay Aktekin , Soner , Mahmut ve Çiğdem Altunay’ın kardeşi , Şaban Aktekin’in kayınbiraderi ,Ramazan ALTUNAY vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Beycuma Karapınar Köyü Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Karapınar Mezarlığına defnedilecektir.Cenazeye gitmek isteyenler için saat 11:00 ‘ de Ay Fırını önünden araçkalkacaktır.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Ramazan Altunay’a Allah’tan rahmet, kederli ailesive yakınlarına başsağlığı diler.

 

Merhum Harun Yıldız ve Nuriye Yıldız’ın kızı , Asiye İpekçi , Işıl Aydoğan , Handan ve Asım Yıldız’ın kardeşi , Yunus Aydoğan , Çağatay ve Harun İpekçi’nin teyzesi ,Samet Yıldız’ın halası , İsmail Aydoğan’ın baldızı ,Ayla YILDIZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzun Mehmet Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Rüzgarlımeşe Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Ayla Yıldız’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Gülcan Demirci’nin eşi , Merhum Selahattin Demirci ve Şadiye Demirci’nin oğlu , Nezahat , Sebahat ve Melahat Demirci’nin kardeşi ,Ömer , Deniz ve Nehir’in babaları ,Gülşah , Selahattin , Taner , Tamer , Soner Kardaş ve Aybüke Yaralı’nın dayıları , Nurettin DEMİRCİ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Taşçılar Köyü Gökçebel Mahallesinde kılınacak ikindi namazının ardından aynı yerde defnedilecektir.Cenazeye gitmek isteyenler için saat 13:30’da Ay Ekmek Fırını önünden araç kalkacaktır.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Nurettin Demirci’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden , Sevim Gülçiçek’in eşi , Elif Öztürk , Samet , Kubilay ve Mustafa Gülçiçek’in babaları , Yasin Öztürk’ün kayınpederi ,Ahmet Gülçiçek vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Terakki Ayvaz Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Ahmet Gülçiçek’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Kardeşler Köyü sakinlerinden , Şaziye Kara’nın eşi ,Nurten , Ayten , Avni , Altan ve Aylin’in babaları ,Hüseyin KARA vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kardeşler Köyü Camiinde kılınacak öğle namazının ardından aynı yerde defnedilecektir.Cenazeye gitmek isteyenler için saat 11:30 ‘ da Ay Fırını önünden araçkalkacaktır.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Hüseyin Kara’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi veyakınlarına başsağlığı diler.

 

İncivez Mahallesi sakinlerinden , Zülfiye Güngör’ün eşi , Mehmet , Osman , Halil , Asiye , Havva ve Ayşe Güngör’ün babaları , Lavuardan emekli Osman GÜNGÖR vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İncivez Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından İncivez Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Osman Güngör’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Fatih Mahallesi sakinlerinden , Mustafa Abalı’nın eşi , Serdar ve Necip Abalı’nın annesi , Nevra Dökerel , Tanol ve Ulaşcan Abalı’nın babaanneleri , Aysel ABALI vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Aziziye Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından Kozlu Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Aysel Abalı’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.